HABERLER
Piyalepaşa İstanbul'da yılbaşı kutlaması!
Kökleri 500 yıl öncesine uzanan İstanbul’un kalbi Beyoğlu’ndaki tarihi Piyalepaşa semtinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, görkemli bir yılbaşı davetiyle misafirlerini ağırladı. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ile Doğan Burda Dergi Genel Müdürü Cem Başar’ın ev sahipliğinde, İstanbul Life dergisi işbirliğiyle Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde düzenlenen davette Doğan Yayın Holding üst düzey yöneticileri ile Doğan Burda Dergi Grubu çalışanları bir araya geldi.

Polat markasının 60 yıllık tecrübesiyle İstanbul’un gelecek vadeden en değerli semtlerinden Piyalepaşa’da, özlem duyulan mahalle hayatını yeniden canlandırmayı hedefleyen Piyalepaşa İstanbul, 13 Aralık Çarşamba akşamı, iş ve medya dünyasının etkili isimlerini renkli bir yılbaşı davetinde ağırladı.

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ile Doğan Burda Dergi Genel Müdürü Cem Başar’ın ev sahipliğini gerçekleştirdiği bu özel gecede konuklar birbirinden lezzetli ikramlar ve ünlü DJ Murat Tokuz’un performansı eşliğinde keyifli saatler yaşadı.