HABERLER
Auto SHOW 25 Yaşında!

İlk olarak Kasım 1992’de yayın hayatına başlayan haftalık otomobil dergisi Auto SHOW, son 2 yıldır aylık periyoduyla okuyucularıyla buluşuyor.

Çeyrek asırdır yeni otomobilleri, fuar yeniliklerini, konsept modelleri ve test sürüşlerini en doğru şekilde okurlarına ulaştıran Auto SHOW’un 25. Yılı, 28 Kasım akşamı Maçka House of Brothers’da, Aytemiz ve Hugo Boss sponsorluğunda yapılan bir etkinlikle kutlandı. Doğan Burda Dergi Grubu CEO’su Cem Başar’ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye otomotiv sektörünün üst düzey yöneticileri ile otomotiv pazarlama ve iletişimcileri katıldılar.

Doğan Burda Dergi Grubu CEO’su Cem Başar, Auto SHOW’un Yayın Direktörü Murat Köksal ve Yayın Yönetmeni Hırant Kasapoğlu’nun katıldığı 25. Yıl temalı pasta kesiminin ardından Cem Başar bir konuşma yaparak, otomotiv sektörüne ve gecenin sponsorları olan Aytemiz ve Hugo Boss’a teşekkür etti. Hülya Uysal’ın müzik performansıyla renklenen gecede Auto SHOW’un otomotiv sektörüne olan katkısının daha da artacağı vurgulandı.