HABERLER
Geleceğin pamuk gibi olsun!
HELLO! dergisi ve organik ped markası Natracare iş birliği ile Martinez İstanbul’da düzenlenen ‘’ Geleceğin Pamuk Gibi Olsun’’ etkinliği için sağlıklı yaşamın gerekliliğine inanan iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü kadınları bir araya geldi. Organizasyonun kadın sağlığına katkıda bulunma çağrısına, organik pamuktan özel hazırlanan buketler ile poz vererek destek olan ünlüler, birbirinden ilginç kareler ortaya çıkardılar.
Uzman Diyetisyen Dilara Koçak’ ın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Timur Gürgan davetlilerle, daha kaliteli ve sağlıklı bir ömür sürdürebilmek için plastik ve zararlı kimyasallardan kaçınmanın ne denli önemli olduğuna dair bilgileri paylaştı

İngiliz aktivist Susie Hewson tarafından geliştirilen, kadınların yanı sıra doğayı ve hayvanları korumayı da misyon edinmiş vegan ve organik pamuk sertifikalı Natracare etik, doğal ve organik yaşamın kapılarını aralayarak kısırlıktan kansere kadar pek çok soruna yol açan zararlı kimyasal maddelere karşı çıkıyor.