HABERLER
Elle 20th Getaway Sezonun ilk hafta sonu kaçamağı!
Elle Türkiye, Mayıs sayısı ile 20. Yaşını kutluyor. 1999 yılında yayın hayatına başlayan dergi, 20 yaşını özel bir etkinlikle Maxx Royal Golf Resort Belek’te kutladı. Moda, televizyon, iş ve basın dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla, 26-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte misafirler ELLE ile birlikte sezonu açarak, keyifli bir tatilin tadını çıkardı.

ELLE Türkiye’nin yıllardır işbirliği yaptığı dostları ile bir araya gelerek 20. Yaşını kutlamak için düzenlediği etkinliğe, Doğan Burda İcra Kurulu Başkanı Cem M. Başar ve ELLE Türkiye Yayın Direktörü Zeynep Üner ev sahipliği yaptı. BMW markası ile Borusan Otomotiv, Dyson, San Pellegrino, This Is Living ve Zeki Triko sponsorluğunda gerçekleşen Elle Getaway’e katılanlar arasında Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Dilan Deniz Çiçek, Hazar Ergüçlü, Tuba Ünsal, Deniz Marşan, Liana Kesenci, Tamer Yılmaz, Ayten Alpün Yılmaz, Gökay Gündoğdu, Bulut Reyhanoğlu, Elif Boyner, Ayşe Boyner, Raisa Sason, Vanessa Sason ve Yalın gibi isimler dikkat çekti. ELLE okurları hafta sonunun her anını sosyal medyadan, elle20thgetaway hashtag’i ile paylaşılan story ve post’lardan takip etti.

Cuma Belek’e varan misafirleri odalarda BMW, Corona, Dyson, Grundig, San Pellegrino, This Is Living ve Zeki Triko imzalı sürpriz hediyeler bekliyordu.

ELLE 20th Getaway programının ilk akşam yemeği muhteşem golf manzarası ile Royal Villa Restaurant’ta gerçekleşti. San Pellegrino sponsorluğunda , şef Alex Cottitto’nun sunumuyla hazırlanan bu geceye nefis İtalyan yemekleri ile başlayan misafirler, yemeğin ardından, DJ Zeynep Erbay’ın çaldığı müziklerle partiyle devam etti

Cumartesi gününün açılışını keyifli bir kahvaltıyla yapan misafirler, eğlenceli Group Cycle dersi için Tune Sport Academy’de bir araya geldi. Zeki Triko’nun 2019 sezonunda ilk kez , #durusunusec konseptiyle hazirladigi #zekifit koleksiyonundan secilen spor kıyafetlerini giyip derse katılan misafirler, 2019 sezonuna yeni bir line ile giriş yapan Zeki Triko'nun #durusunusec konseptiyle hazırladığı #zekifit koleksiyonundan seçilen spor kıyafetlerini giyip derse katılan misafirler eğitmen Levin Tahmaz müzikleri ve performansıyla spinning yaparak zinde bir güne başladı.

Teknolojisiyle saçları aşırı ısı hasarına karşı koruyan ve kuaföre gitmeye gerek kalmadan saçta hacimli bukleler ve doğal dalgalar yaratan Dyson Airwrap™ saç şekillendirici ile özel gala yemeğine hazırlanmak isteyenleri Harvey Salonu’nda Ahmet Cobain bekliyordu. Saçlarını Dyson Airwrap™ saç şekillendirici ile galaya hazırlayan misafirler, akşam yemeğinde yerlerini aldı.

This Is Living eşiğinde Gündelik rutinden çıkıp gün batımının ve kumsalın keyfini çıkaran isteyen misafirler, Cabana'larda DJ Kiwiboy performansı ile keyifli bir happy hour’a yaşayarak, eğlenmeye devam etti.

Maxx Royal Golf Resort Belek’in en muhteşem villalarından biri olan Owner Villa’da gerçekleşen Elle 20. yıl özel gala yemeğine, Elle Türkiye ile birlikte Sn. Pervin Ersoy da ev sahipliği yaptı. Maxx Royal’in muhteşem sunumlarıyla gerçekleşen yemekte misafirler kendileri için hazırlanan özel yemeğin tadını çıkardı.

20. Yıl kutlaması Golf Range alanında devam eden after party ile hareketlendi. Güntaç Özdemir ve Aybüke Albere’nin canlı performansı ile başlayan gecede, Yalın da sahnede yerini alarak misafirlerle şarkılarını paylaştı. DJ Kiwiboy’un performansı ile devam eden gece, geç saatlere kadar devam etti.

Pazar sabahı brunch için bir araya gelen misafirler, iskelede denizin ve güzel havanın keyfini çıkarmaya devam etti.
BMW otomobiller ile Belek sokaklarında test sürüşüne çıkan misafirler sürüş deneyimlerini sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı. Yorucu fakat eğlenceli bu özel kutlama sonrası ELLE misafirleri akşam saatlerinde İstanbul’a dönmek üzere yola çıktı.