HABERLER
ELLE Weekend ile Sirene Luxury Hotel Bodrum’da Yaza Merhaba
ELLE Türkiye’nin bu yıl 10.sunu düzenlenlediği ELLE Weekend ile, televizyon, moda, cemiyet ve basından isimler Sirene Luxury Hotel Bodrum’da buluştu. 27, 28, 29 Mayıs’ta yaza merhaba niteliğinde gerçekleşen etkinliğe Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz, ELLE Yayın Direktörü Işın Görmüş ile birlikte Sirene Hotel yönetiminden Özlem Akkanat ev sahipliği yaptı. Sirene Luxury Hotel Bodrum’da 3 gün boyunca yapılan partiler yaza damgasını vurdu.

Konuklar Bodrum’a Bora Jet sponsorluğu ve konforunda özel uçaklar ile uçup, 27 Mayıs sabahı vardılar.
Eğlence dolu üç gün boyunca konuklar DJ Tarık Koray ve DJ Funky ‘C’ nin müzikleriyle dans ettiler. Cuma öğlen Koton Beachwear sponsorluğunda başlayan Koton Beach Party ile start alan etkinliği öğleden sonar Supradyn sponsorluğunda gerçekleşen Happy Hour partisi izledi. Supradyn’nin “Kim Tutar Seni” temasına uygun olan partideki perküsyon şovu tüm konukları coşturdu. Gece HTC ile “10 Numara Parti” de Hey Douglas ile ısınan konuklar, Dj Funky C’nin müzikleri ile günü eğlenceye doyarak sonlandırdı.
Cumartesi günü bir önceki günün yorgunluğunu atan konuklar, Le Petit Marseillais’nin sponsorluğundaki akşam üzeri partisi ile tekrar eğlenceye başladı. Gece ise Dj Tarık Koray’ın müzikleri Kia’nın Sport-Age by Kia partisinde ayakları yerden kesti ve gecenin geç saatlerine kadar konuklar dansetti. Pazar günü ELLE Weekend 2016 TEB Yıldızlar Buluşması’nın brunch etkinliği ile son buldu, TEB’in yaptığı çekilişle konuklar ünlü tenisçilerden imzalı topları kazandı.

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı ekibi de tüm enerjisi ile ELLE Weekend’te idi. 3 gün boyunca dizinin yapımcısı Mustafa Oğuz, yönetmeni Cem Karcı ve yönetmen yardımcısı Benal Memiseviç ile oyuncular Tayanç Ayaydın, Recep Güneysu, Aydan Taş gibi isimler de etkinlikte set yırgunluklarını atıp, dinlenip bol bol dans ettiler.

ELLE Weekend 2016 bir çok sponsorun konuklara özel hazırladığı etknilikler ile daha da renkli geçti.
Etkinlik boyunca konuklar Bodrum’un keyfini KIA Sorento araçlarla yakalarken partilere CHI saç ürünlerinin özel kuaförleri ile hazırlandılar. İnci Sandalet Atölyesi, getirdiği özel ayakkabı ustaları ile konuklara el yapımı sandaletler hediye ettiler. Doğadan’ın “Doğadan’la Bir Ebru Yap Kendine” etkniliğinde Ebru sanatı ile kendi oluşturdukları desenlerden fularlarını tasarladılar. Ingrid Millet’in havyar içerikli lüks bakım ürünleri konuklar için odalarda özel olarak yerini aldı. Arzum ise Arzum Okka serisi ile konuklara tüm gün türk kahvesi ikram etti.

ELLE Weekend’de Gonca Vuslateri, Zafer Algöz, Ülkü Duru, İstar İşseven, Pınar Altuğ Atacan, Sinem Güven, Seçkin Piriler, Ayşe Brav, Elif Brav, Feryal Gülman, Nedret Taciroğlu, Yasemin Taciroğlu, Mine Kalpakçıoğlu, Şah Yaycı, Şirin Payzın, Gökhan Kimsesizcan, Oben Budak, Muammer Brav, Ezgi Bozkurt, Özgür Çakıt gibi TV, moda ve cemiyet hayatından önemli isimler yer aldı.