HABERLER
ELLE Weekend ile Alkoçlar Exclusive Alaçatı’da Yaza Merhaba

ELLE Türkiye’nin bu yıl dokuzuncusunu düzenlenlediği ELLE Weekend ile, moda, sanat, cemiyet ve basından isimlerini Alkoçlar Eclusive Alaçatı’da buluşturdu. 29-30-31 Mayıs’ta yaza merhaba niteliğinde gerçekleşen etkinliğe Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz, ELLE Yayın Direktörü Işın Görmüş ile birlikte Ender &Gülşah Alkoçlar, Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan ev sahipliği yaptı. Alkoçlar Exclusive ELLE Weekend Partisi ile sezona damgasını vurdu.

Eğlence dolu üç gün boyunca konuklar DJ Tarık Koray, DJ Funky ‘C’ ve DJ Aydın Katırcıoğlu’nun müzikleriyle dans ettiler. Cuma akşam üzeri Cappertone sponsorluğunda Happy Hour ile start alan etkinliği beyaz temalı akşam partisi izledi. Cumartesi günü Le Petit Marseillais’nin sponsorluğundaki akşam üzeri partisini Buziki eşliğindeki ege temalı yemek izledi. Perwoll sponsorluğundaki “Yenilenen canlı renkler partisi”nde konuklar ise çok eğlendi. Pazar günü ELLE Weekend 2015 TEB Yıldızlar Buluşması ile son buldu.

Etkinlik boyunca konuklar Alaçatı’nın keyifini KIA Sorento araçlarla yakalarken OKKA ile kahve keyfi ve Schweppes ile %100 Meyve ferahlığı gün boyu devam etti. “Get Move / Hareket Et” temalı ELLE weekend boyunca konuklar Fitintime ile spor yaptı.

ELLE Weekend’de Arzu Kaprol, Çınar Oskay, Çağdaş Ertuna, Oben Budak, Tuba Ünsal-Mirgün Cabas, Sibel Arna, Gökhan Kimsesizcan, Pınar Altuğ, Hande Ataizi-Benjamin Harvey, Ayşe Hatun Önal, Gamze Özçelik, Merve Boloğur, Ceylan Çapa, Levent Kızıl, Nedim Keçeli-Gamze Karaman, Melis Murathanoğlu & Osman Merzeci, Melkan Tabanlıoğlu, Rakel-Avi Habib, Ayşe Tolga, Mert Aslan gibi cemiyet, medya, moda dünyasından önemli isimler yer aldı.