HABERLER
Altınyıldız Classics ve HELLO! dergisi işbirliğiyle, Altınyıldız Classics’in marka yüzü Burak Özçivit’in de yer aldığı İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu’nun lansmanı, cemiyet ve iş dünyası katılımı ile People’da gerçekleşti
Altınyıldız Classics, Altınyıldız Kumaş ve Mensucat’ın 66 yıllık köklü geçmişini de arkasına alarak, 60 ilde 190 mağaza sayısına ulaşmış güçlü operasyon ağı ve erkek giyimindeki üstünlüğü ile Türkiye’nin en beğenilen aktörlerinden Burak Özçivit ile tam iki sezon sürecek bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği, Altınyıldız Classics ve HELLO! dergisi ev sahipliğinde gerçekleşen hareketli bir davet ile duyuruldu. Burak Özçivit ile anılacak olan İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu’nun tanıtıldığı lansman gecesinde Aslı Küseyrioğlu, Ayşe-Sinan Engin, Berrin Çetinel, Feryal Gülman, İdil Lüleci, İsmail Acar, Jülide Ateş, Mustafa Taviloğlu, Oğulcan Engin, Sitare Kalyoncuoğlu, Siren Ertan, Sema Şimşek, Yiğit Yazıcı gibi iş ve cemiyet hayatının seçkin isimleri bir araya geldi.
Gecede, Burak Özçivit ile gerçekleştirilen reklam filmi gösterildi ve İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu tanıtıldı. Burak Özçivit’in açılışını yaptığı gecede, BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif de, Burak Özçivit’le çalıştıkları kampanyanın detaylarına değindi. Yeni sezona dair ipuçları taşıyan etkinlikte, sahne performansı ve güçlü sesi ile Selen Servi davetlileri büyüledi. Gece boyunca eğlencenin yükseldiği müziklerin ismi ise DJ Tankut Karakurt’tu.
Altınyıldız Classics, İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu, davetlilerin yeni sezona dair ilk izlenimlerini paylaştıkları, müzik ve dans ile #yıldızgibigiyin ve hisset dedikleri eşsiz bir geceye şahit oldu.