HABERLER
Molped & Heygirl Kapak Kızı Yarışması başlıyor!

Heygirl Dergisi’nin her yıl gerçekleştirdiği Molped&Heygirl Kapak Kızı yarışması başlıyor! Yarışmaya katılmak için tek yapılması gereken ise 13*18 cm ebadında portre ve boydan çekilmiş 2 adet fotoğrafı internet ya da posta yoluyla göndermek. Mayıs ayında başlayacak olan yarışmanın son başvuru tarihi ise 9 Temmuz 2014!

Yarışmanın birincisi Heygirl Dergisi’nin Eylül 2014 sayısı kapak kızı olmaya hak kazanırken, Apple Iphone 5s 16 GB telefonun sahibi olacak aynı zamanda 1 yıllık Heygirl Dergisi aboneliğinin ve 1 yıllık Molped almaya da hak kazanacak. İkinci olan yarışmacı ise Apple IPad Mini with Wi-Fi 16GB White&Silver kazanacak ve 1 yıllık Heygirl Dergisi aboneliğinin ve 1 yıllık Molped’in sahibi olacak. Yarışmanın üçüncüsü ise Samsung WB30F Compact Camera kazanırken 1 yıllık Heygirl Dergisi aboneliğinin ve 1 yıllık Molped’in sahibi olacak. Yarışmacıların oylarıyla seçilecek olan Sempati Güzeli ise
Molped’ten sürpriz hediyeler kazanırken yine 1 yıllık Heygirl Dergisi aboneliğinin sahibi olacak.


Ayrıca yarışmaya posta yoluyla katılan tüm yarışmacı adaylarını bir de sürpriz bekliyor! Başvuru zarfının içine herhangi bir boş Molped paketini koyan tüm katılımcılar, sürpriz Molped hediye paketinin de sahibi olacak!