HABERLER
Perakendenin Kadınları gücünü ortaya koydu
Perakende sektörünün en yeni Konferansı, 2 binden fazla kişinin katılımıyla 20 Nisan Cuma günü gerçekleşti. Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Elle ve Ekonomist dergileri işbirliğinde düzenlenen Perakendede Kadının Gücü Konferansı’nın açılış konuşmalarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, BMD Başkanı Sinan Öncel ile Perakendede Kadının Gücü Etkinlik Lideri Suzan Toplusoy yaptı.

Perakendede kadınların yarattığı değer ve farklara dikkat çekmeyi hedefleyen Konferansta, sektörün 360 derece bütün temsilcileri yer aldı. Konferansı Platin sponsor olarak Netlog, Altın sponsor olarak ise Halkbank ve Migros destekledi. Bronz sponsorlar ise şu markalar idi: P&G Orkid, Troy, Turkcell ve Unifree Dutyfree

Çok sayıda Patron, CEO ve iş insanının katıldığı Perakendede Kadının Gücü etkinliğinde “Biz Daha İyi Yaparız”, “Her Yerde Biz Varız”, “Perakendenin Yükü Bizde” ve “Yüzde 100 Kadın” başlıkları altında dört oturum düzenlendi. Önde gelen şirketlerin CEO’ları, İnsan Kaynakları Liderleri, Modacılar, Tasarımcılar ve Endüstri önderlerinin katıldığı oturumlardaki konuşmalar büyük ilgi gördü.