HABERLER
ELLE Summer Weekend Nikki Beach Resort & Spa Hotel’de Yaz Sezonunu Açtı
ELLE Türkiye’nin bu yıl 14.sünü düzenlediği ELLE Weekend moda, televizyon, iş ve basın dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Bodrum Nikki Beach Resort & Spa Hotel’de gerçekleşti.

11-13 Mayıs tarihlerinde ELLE dergisinin yıllarca iş birliği yaptığı dostları ve moda çevresiyle buluşmak için düzenlediği bu geleneksel etkinliğe Doğan Burda İcra Kurulu Başkanı Cem M. Başar ve ELLE’in yeni Yayın Direktörü Zeynep Üner ev
sahipliği yaptı.

11 Mayıs Cuma günü başlayan ELLE Weekend, birbirinden eğlenceli ve enerjik etkinliklerle devam etti. Milyonlarca kişi üç gün boyunca sosyal medyadan bu hafta sonunu izledi. Davete katılanlar arasında Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ,Cem Yılmaz, Hande Doğandemir, Saadet Işıl Aksoy, Didem Soydan, Deniz Marşan, Zeynep Tosun, Bernard & Funda Arcas, Muzaffer Yıldırım, Tanem Sivar Dirvana , Edhem Dirvana ve Tolga Sezgin gibi isimler dikkat çekti.

Yalıkavak Marina, Colgate, Penti, Hugo Boss, TEB Bankası, Hyundai, Coca Cola, Pantene, Elements, İnci Deri, Arnica ve Shiseido sponsorluğunda gerçekleşen davetin konukları cuma sabahı havalimanında buluşup özel uçakla Bodrum’a ulaştı.

Nikki Beach Resort & Spa Hotel’deki odalarına yerleşen misafirler kısa bir molanın ardından Pool Party ile eğlenceye başladı; üç gün boyunca birbirinden popüler DJ’lerin ve sanatçıların performanslarını izledi. İstanbul’un popüler DJ ikilisi Csquared, hem İstanbul hem de Berlin’de gece hayatının tanınan DJ’lerinden biri olan Cosmic Daddy ve Cüneyt Öztürk dönüşümlü olarak ELLE Summer Weekend 2018’te DJ setine geçti.

Cumartesi gününe Group Cycle’la başlayan misafirler gecenin yorgunluğunu pedal çevirerek attı. We are Tennis konseptli kahvaltıda yapılan çekilişte şanslı isimler, şampiyon tenisçi Caroline Wozniacki imzalı tenis raketi kazandı. Güne havuz başında French Way Of Life happy hour’la devam eden konuklar, akşam üzeri Yalıkavak Marina’ya geçti ve orada düzenlenen happy hour’la güneşi batırdı.

Akşam yemeği için marinadaki ünlü Sait restorana geçen ekip bir diğer Bodrum geleneğini de es geçmemiş oldu.
Cumartesi akşamı, son dönemin yükselen gece hayatı trendi “geç saatte canlı müzik”le eğlenildi. Be Bold partisine katılanlar, Dicle Olcay, Güntaç Özdemir ve Volkan Önol’un canlı müzik performansına dansları ve parçaları yüksek sesle söyleyerek eşlik etti. Gecenin sürprizi, Cem Yılmaz’ın da sahneye çıkıp bateride Dicle Olcay’a eşlik etmesi oldu. Partiyi daha da uzatmak isteyenler Cüneyt Öztürk’ün performansıyla sabahı karşıladı.

Pazar günü sabah sporu, yine yüksek tempolu, enerjik bir Group Cycle sınıfıyla başladı. Uzun ve keyifli bir brunch’ın ardından güzel havanın tadını deniz ve havuz kenarında çıkaran misafirler, akşam uçağıyla İstanbul’a döndü.

ELLE Summer Weekend 2018 sponsorların konuklara özel hazırladığı sürprizlerle daha da renkli geçti. Misafirleri odalarında Colgate, Penti, Hugo Boss, Pantene, Elements, İnci Deri ve Shiseido’nun şık hediyeleri karşıladı.

Etkinliğin araç sponsoru Hyundai, tasarım ödüllü KONA SUV/Off-road aracını tanıttı. Misafirler, ELLE Weekend boyunca KONA’yı Bodrum yollarında test etme fırsatı yakaladı.

Üç gün boyunca elleweekend hashtagi ile yüzlerce story ve post paylaşıldı.