HABERLER
İstanbul life dergisi yenilendi!
Haziran 1996’da yayın hayatına başlayan İstanbul Life dergisi, ilk günden bu yana şehri yaşayanların kılavuzu olmaya devam ediyor. 23 yıldır hem kentten keyif almanın inceliklerini anlatıyor, hem de pratik bilgilerle yaşamı kolaylaştırıyor. Her İstanbullu için vazgeçilmez olan İstanbul Life, konser¬lerdan sergilere, festivallerden tiyatrolara şehrin nabzını tutuyor. Kaçırılma-ması gereken etkinlikler, semtler, tarihi mekânlar, seyahat önerileri, parti¬ler, yeme-içme ve eğlence adresleri derginin sayfalarında buluşuyor. Şehri seven ve doyasıya yaşamak isteyenler için bir kent rehberi ve ajandası olan İstanbul Life dergisi Nisan sayısı itibari ile yenilendi!
Yenilenen tasarımı, yeni kağıdı, güçlü içeriği ve yazarlarıyla İstanbul Life nisan sayısı bayilerde!
Her ay yine güçlü içeriği ve farklı konuk yazarları ile yayın hayatına devam edecek olan İstanbul Life Dergisi’nin Nisan sayısında
Cemre Narin, İnci Aksoy, Saffet Emre Tonguç, Mehmet Yaşin, Mehmet Y. Yılmaz tarih, lezzet, sanat, tasarım üzerine yazılar kaleme aldılar. Röportaj konukları ise Ayşe Arman, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Reyhan Kaya, Sevan Bıçakçı.
Ve bu özel sayının kapağında başarılı yazar ve oyuncu Gülse Birsel var.
Her zaman olduğu gibi en yeni mekanlar, kaçırılmayacak etkinlikler, lezzet önerileri İstanbul Life’ta!