HABERLER
HELLO! Türkiye 13 yaşında!
Dünyadan ve Türkiye’den ünlü isimleri sayfalarına konuk eden HELLO! 13 yaşında. Onların düğünlerinden doğumlarına, yeni yaşlarından ilk aşklarına kadar en özel günlerinde hep yanlarında olan HELLO!’nun özel röportajları dünyada ve Türkiye’de her zaman büyük yankı yaratıyor. Bu sayıdaki özel haberleriyle de HELLO! Türkiye yeni yaşına gururla giriyor.
Ünlü isimlerle özel röportajlar, 2017’nin en yeni güzellik trendleri, sezon modası, dekorasyon ve dekorasyon trendleri ile lüks seyahat rotaları özel kutlama sayısında yer alıyor.

13. Yaş Özel kutlama sayısında, özel röportajları ile yer alan ünlüler arasında Brezilyalı süper model Ana Beatriz Barros, moda dünyasında bir anda yükselen Bella Hadid, cemiyet hayatının ünlü ismi Derin Mermerci Aydın, Selin Denizli ve Abdullah Burnaz, Etel Baler, Begüm Khan markasının kurucusu ve kreatif direktörü Begüm Kıroğlu, Aquazz’nın kreatif direktörü ve tasarımcısı Edgardo Osorio, Kemal Sunal’ın eğitimci kızı Ezo Sunal, Zeynep Mutlu ve Alev-Yaman Törüner’in kızları Alya Törüner ve başarısı sınırları aşan moda blogger’ı Rüya Büyüktetik yer alıyor.

306 sayfalık bu özel kutlama sayısı iki hafta boyunca bayilerde yer alacak.