HABERLER
Teknoloji modaya, moda sokağa çok yakışıyor…

Intel & HP, ELLE dergisi iş birliği ile Temmuz ayında başlayan ve Eylül sonuna kadar sürecek olan, teknoloji ve modanın bir araya getirildiği “Sokak Tarzım” sosyal medya projesinin tanıtımını Spago’da özel bir parti ile gerçekleşti.

Ev sahipliğini ELLE dergisi Genel Yayın Yönetmeni Işın Görmüş, HP Türkiye Genel müdürü Filiz Akdede ve Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın’ın yaptığı etkinliğe; moda, sanat, basın ve cemiyet hayatından ünlü isimler katılım gösterdi.
Teknoloji devleri HP ve Intel’in sokak modası ile teknolojiyi harmanladığı bu proje kapsamında 3 ay boyunca Türkiye’nin ünlü fotoğrafçılarından Lara Sayılgan, Merve Hasman ve Mustafa Ergun, İstanbul’un en gözde semtlerinde dolaşarak sokak modası ve teknolojinin bileşimini objektiflerine yansıttılar. Ünlü bloggerlar Billur Saatçi, Elif Tanverdi (Çizenbayan) ve Ruken Demirer de projenin Instagram hesabının yönetimini devralarak kendi deneyimlerini aktardılar. Proje kapsamında ünlü fotoğrafçılar tarafından HP premium serisi laptoplar ile çekilen fotoğraflar Spago’da etkinlik alanında sergilendi.

Mehmet Y. Yılmaz, Mirgün Cabas, Tuba Ünsal, Jülide Ateş, Yasemin Taciroğlu, Ahmet Hotiç, Ayşe Kucuroğlu, Çınar Oskay, Süleyman Orakçıoğlu, Kanat Atkaya, Buket Baydar, Ruken Demirer partinin konukları arasında yer aldı.

Partiye gelen konuklar DJ Tarık Koray’ın çaldığı şarkılarla eğlenceli anlar yaşarken projeye ait fotoğrafları ve HP Spectre x360, HP Spectre 13 ve HP Envy 13 modellerini yakından inceleme fırsatı buldular.

HP Spectre 360 Hakkında;
• Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı.
• 1,1 kg ağırlığında.
• 10,4 mm’lik alüminyum kasa sağlamlık verirken, karbon fiber alt bölme hem hafif hem de
dayanıklı olmasını sağlıyor.
• Yaldızlı bakır aksamlar elle cilalandığı için mücevheri andıran bir görüntü sunuyor.
• İki ince parçaya ayrılmış yenilikçi hibrit pil, tek pilin sağlayacağı vat oranıyla aynı oranda enerjiyi, dokuz buçuk saate yakın pil ömrüyle sunarken HP Spectre’nin en ince dizüstü bilgisayar olmasına da katkı sağlıyor.