HABERLER
Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali Ödüllü İşler Sergisi ve Paneli 17-19 Eylül’de gerçekleşti!

Doğan Burda Dergi, Türkiye temsilcisi olduğu Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nin ödüllü işlerini 17-19 Eylül’de gerçekleşen Kristal Elma festivalinde iletişim dünyasıyla buluşturdu. Tempo’nun da medya sponsorluğunu yaptığı ve Cannes Lions Festivali’nde tüm kategorilerde ödül alan işler Cannes Lions 2014 Ödüllü İşler sergisinde 3 gün boyunca gezildi.
Doğan Burda Dergi ayrıca düzenlediği Cannes Panelinde yaratıcılığı tartıştı. 2014 Festivali’inde Türkiye’ye ödüllerle dönen pazarlama yıldızlarına “ Aslan”ları takdim edildi.
Köşe yazarı Fatoş Karahasan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen “Bir Ajans Müşterisi Kadar Yaratıcıdır” konulu Cannes Panelinde 2014 Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nden ödüllerle dönen pazarlama dünyasının yıldızları konuk oldu. 41?29! Kurucusu ve Cannes Lions 2014 Jüri Üyesi Alemşah Öztürk, Lowe Istanbul,Kreatif Direktör Can Faga, Hürriyet Dünyası Dijital Yayınlar Koordinatörü Eyüp Can Sağlık, TBWA\ISTANBUL Kreatif Direktör ve Ajans Başkan Yardımcısı İlkay Gürpınar, Unilever Turkiye’ye Ev ve Kisisel Bakim Kategorilerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Şükrü Dinçer, TBWA\ISTANBUL Kreatif Direktör, Cannes Lions 2014 Jüri üyesi Volkan Karakaşoğlu ‘nun konuşmacı olarak katıldığı panelde “Pazarlama iletişimi bir takım oyunu olduğu, reklamveren ve ajans el ele verdiğinde ortaya yaratıcı ve etkin çalışmalar çıktığı” konuşuldu.

Panel sonrasında ise Cannes Lions 2014’ten Türkiye ödüllerle dönmüştü! PR, Medya, Basın ve Açık Hava’da 8 Aslan sahiplerinde aslanları teslim edildi.
Havas Worldwide Istanbul'un AÇIK RADYO için hazırladığı “Music of The People” adlı kampanyası Outdoor kategorisinde kazandığı 1 Gümüş ve 1 Bronz Aslan’ı Reklam Yazarı Merve Selamet aldı. Basın kategorisinde, Lowe İstanbul'un OMO için gerçekleştirdiği, "Hansel And Gretel”, "Frog Prince” ve “Alice in Wonderland”çalışmalarının kazandığı Bronz Aslanı LOWE Istanbul Kreatif Direktörü Can Faga aldı. TBWA\İstanbul, Basın kategorisinde Kanukte Flower&Event için hazırladığı "Sister in Law", "Las Vegas" ve "Secretary"adlı çalışmalarla Gümüş Aslan, PR Kategorisinde RADIKAL Gazetesi için hazırladığı “Fading News” (Solan Haberler) adlı kampanyası 2 Altın Aslan, Medya kategorisinde 1 gümüş ve 1 bronz daha olmak üzere toplam 5 Aslan kazanmıştı. Doğan Burda Dergi Reklam Grup Başkanı Vicky Habif, aslanları TBWA\Istanbul Kreatif Direktörleri İlkay Gürpınar ve Volkan Karakaşoğlu’na verdi.